Din byggfirma i Bromma

Din byggfirma i Bromma

Om du står i startgroparna för att bygga nytt eller kanske bygga om eller genomföra en renovering så behöver du givetvis en riktigt kompetent byggfirma i Bromma vid din sida. Väljer du att anlita oss så hittar du all kompetens du behöver på ett och samma ställe. Vi finns där oavsett om du ska bygga ett helt nytt hus eller om du bara önskar måla om något enstaka utrymme i hemmet.

Välj ett byggföretag med kvalitet

Marknaden kryllar av byggföretag, men att stirra sig blind på prislappen lönar sig sällan i längden. De företag som jobbar med lockpriser kan sällan leva upp till gällande krav och antingen så slarvas det med materialen eller med hantverkskunskaperna – eller både ock. Väljer du oss istället så får du kvalitetstjänster till ett bra pris. Vi har goda samarbeten med lokala materialleverantörer vilket hjälper till att hålla kostnaderna nere, samtidigt som du får jobbet utfört av kompetent personal som har lång erfarenhet och gedigen utbildning inom sina respektive arbetsområden. Du kommer att märka på slutresultatet att vi vet vad vi sysslar med och vi är inte färdiga förrän du är nöjd.

Allsidig byggfirma i Bromma

En byggfirma som har koll på Bromma och dessutom tillhandahåller ett heltäckande utbud av tjänster – så kan man sammanfatta oss! Vi vill kunna erbjuda alla de bygg- och renoveringstjänster som en privatperson kan tänkas behöva. Därför har vi ett team med de flesta förekommande hantverkaryrken och tar hand om hela projektet från planering till genomförande när du anlitar oss. Behöver du ritningar eller hjälp med bygglovsansökan? Inget problem, vi hjälper dig! Kontakta oss så berättar vi mer om allt vi kan hjälpa dig med!

Ett tryggt och effektivt värmesystem

Något som många husägare kan behöva ta en titt på är det egna värmesystemet. Att investera i en mer effektiv uppvärmning brukar löna sig på relativt kort tid, ibland på något enstaka år – särskilt om du i dagsläget värmer upp bostaden med direktverkande el eller en oljepanna.

Vi erbjuder försäljning och installation av alla på marknaden förekommande typer av värmepumpar till exempel. Har du möjlighet att installera bergvärme så är det ett utmärkt val. Annars kan nya modeller av luftvärmepumpar också ge dig en billigare uppvärmning som fungerar stabilt i alla väder. Du kan även använda dem för kylning under sommaren.

Ett ytterligare tillval som vi gärna nämner är golvvärme. Den kan hjälpa dig att spara ytterligare då man ofta kan hålla nere temperaturen med någon grad i rummen utan att det känns kallare och golvvärme ger en skön värmefördelning. Hör av dig så berättar vi mer.