Byggfirma på Lidingö för trygga byggen

Byggfirma på Lidingö för trygga byggen

Att hitta en byggfirma på Lidingö som du verkligen kan lita på kan ibland kännas krångligt. Det finns så många byggföretag på marknaden och många erbjuder bara enstaka tjänster. Det gör det krångligt att få jobbet gjort då du själv måste koordinera olika yrkesgrupper. Väljer du oss istället så slipper du det. Vi erbjuder komplett kompetens direkt från vårt eget företag.

Din byggpartner i Lidingö

Vi vill gärna bli din byggpartner på Lidingö och hjälper dig med allt som är kopplat till projektet. Kanske behöver du någon som kan ge dig råd kring om en utbyggnad kommer att se harmonisk ut till ditt hus eller om det börjar bli dags att byta ut värmesystemet till ett mer effektivt. Vi hjälper dig!

Vi har ett team som inte enbart består av hantverkare utan vi har även erfarna projektledare och arkitekter knutna till oss så att du kan få hjälp redan i rådgivningsstadiet. Om du behöver en kvalitetsansvarig till ditt bygge så kan vi bistå med denna kompetens och vi har även goda kontakter med materialleverantörer vilket ger dig bättre priser på det som behövs för projektet.

Vi gjuter grunden

Om du ska bygga ett Attefallshus, en friggebod eller för all del bygga ut huset så behöver du givetvis en bra grund som det ska stå på. Där många byggaktörer är tvungna att ta in extern kompetens för detta så har vi både utrustningen och personalen som behövs för att själva gjuta grunder. Det gör även planeringen enklare då vi vet hur lång tid det kommer att ta att färdigställa grunden så att vi kan planera när nästa hantverkare kan ta vid för att fortsätta bygget.

Alla hantverkare du behöver

Hos oss har vi kompetens inom så gott som allt som har med bygg och renovering att göra – från snickerier till VVS, el och måleri. Vi har hantverkare inom alla behövliga yrkesgrupper och alla är givetvis både erfarna och certifierade för de uppdrag som utförs. Anlitar du oss så kan du vara säker på att jobbet lever upp till gällande standard. Hör av dig redan idag så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig som byggfirma på Lidingö.