En trygg byggfirma i Sollentuna

En trygg byggfirma i Sollentuna

Vill du vara säker på att få jobbet gjort av kunniga hantverkare och projektledare som ser till att allt flyter på som planerat? Välkommen att anlita oss på Projektus som din byggfirma i Sollentuna. Vi tar oss an alla slags bygg- och renoveringsprojekt åt privatpersoner i Sollentuna och andra orter kring norra Stockholm.

Ett nytt kök eller badrum lyfter huset

Något som ofta är nödvändigt är att renovera kök eller badrum i huset eller lägenheten. Rum med VVS-anslutningar bör ses över med jämna mellanrum för att förebygga vattenskador och många äldre kök och badrum har tveksamma elinstallationer som kan utgöra risker i hemmet. Det som var acceptabla lösningar för några år sedan anses nu vara utdaterade och man ska komma ihåg att materialen inte håller för evigt. Kakelfogar ger med sig av vibrationer, tätskikt blir gamla och spröda och rören slits när de utsätts för smuts, kemikalier och avlagringar. Har du ett gammalt badrum eller kök föreslår vi att du kontaktar oss så kommer vi ut och ser över nuvarande status samt ger dig förslag på åtgärder. I vissa lägen räcker det att byta ut röranslutningar eller el medan man behåller snickerier och andra detaljer medan det i andra lägen är bättre med en helrenovering. Vi ger dig information om den bästa lösningen.

Få mer plats

Börjar det bli trångt i huset eller önskar du ändra på planlösningen? En om- eller tillbyggnad kan ge dig mer utrymme och en bättre planering av ytorna så att deras användning maximeras. I Sollentuna är varje kvadratmeter värdefull så det kan löna sig rejält att bygga ut ett rum eller utöka huset med en altan till exempel. Vi vet hur bygglovsansökningar ska se ut och hjälper dig gärna med att ta fram ritningar. Därefter tar våra duktiga snickare och andra hantverkare hand om jobbet. Behöver det gjutas grund för tillbyggnaden tillhandahåller vi även denna kompetens.

Din byggfirma i Sollentuna

Detta är bara ett par exempel på vad vi kan hjälpa dig med. Läs gärna här om våra övriga tjänster. Vi tar gärna uppdraget som din byggfirma i Sollentuna. När du anlitar oss får du hjälp längs hela vägen, från planering till genomförande och slutbesiktning. Vår målsättning är att du ska kunna få hjälp med allt från ett och samma företag. Enklare för dig och givetvis så får du ROT-avdraget direkt på fakturan. Hör av dig idag så sätter vi igång!