Allsidig byggfirma i Sundbyberg

Allsidig byggfirma i Sundbyberg

Dags att bygga ut, renovera badrummet, dra om elen eller kanske bygga en pool? Välkommen till en allsidig byggfirma i Sundbyberg som tar sig an alla typer av projekt! Vi erbjuder våra tjänster till privatpersoner som söker ett tryggt byggföretag med hög kompetens och som vet att kvalitet är det som gör kunderna nöjda.

Byggfirma i Sundbyberg som tar hela projektet

En stor fördel med att anlita just oss är att vi ser till att du får hela projektet utfört av ett och samma företag. Istället för att du ska behöva jaga runt efter olika typer av hantverkare ser vi till att koordinera hela bygget eller renoveringen med den kompetens som behövs och en effektiv tidsplan. Här blir inget stillastående för att det saknas personal utan vi ser till att göra en tydlig plan där de hantverkare som behövs är tillgängliga vid rätt tidpunkt. Likaså slipper du sitta och pussla med olika offerter för att få överblick på kostnaden. Anlita oss så får du en offert med ett tydligt pris. Enkelt och smidigt! Kontakta oss så berättar vi mer.

Vi kan även hjälpa dig med materialval, ritningar och projektledning om du behöver hjälp även med detta. Givetvis är vi registrerade för F-skatt så att du får ROT-avdrag direkt på fakturan om det handlar om en renovering som ger rätt till detta.

Fullständig kompetens i vårt team

Oavsett om du behöver en målare för att måla om några rum i hemmet, snickare för att ändra på din planlösning, elektriker för att dra om gamla kablar eller installera några nya uttag eller kanske en arkitekt som hjälper till att rita ditt nya Attefallshus så har vi den kompetens som behövs inom vårt eget företag. Samtliga har givetvis lång erfarenhet och alla de utbildningar och certifieringar som krävs för att få arbeta inom respektive område.

Säker el i hela hemmet

Ett ämne som vi gärna pekar lite extra på är vikten av att ha säker el i hemmet. Inte minst i utrymmen som badrum, kök och tvättstuga är det viktigt att man har jordad el och vi rekommenderar även att man installerar jordfelsbrytare för att kunna skydda om olyckan trots allt skulle vara framme. Om du känner att det kan vara dags att se över elen i ditt hem så kommer vi gärna ut och tar en titt för att ge dig råd kring lämpliga åtgärder. Vi kan även hjälpa dig med installation av värmepumpar, golvvärme med mera om det börjar bli dags att uppgradera till ett mer effektivt värmesystem.