Din byggfirma i Täby

Din byggfirma i Täby

Välkommen till en byggfirma i Täby som erbjuder allt du kan behöva vid renovering, nybyggen, om- och tillbyggen. Projektus har lång erfarenhet av att bygga och renovera i Täby och andra orter i norra Stockholm. Vi vänder oss till privatpersoner som söker ett byggföretag med hög kvalitet och god struktur så att jobbet blir gjort enligt konstens alla regler och på den tid som vi har kommit överens om.

Från rådgivning till färdigt resultat

Vi hjälper dig med hela byggprocessen, från rådgivning via projektledning till genomförande och färdigt slutresultat. Vi är med dig längs hela vägen och ser till att ditt bygge eller din renovering flyter på som planerat. Genom att vi finns med i hela processen så får du alltid information om projektets status och du har en enkel kontaktpunkt om det skulle dyka upp några frågor eller om du önskar ändra något längs vägen. Vi är flexibla och ser alltid till att hitta passande lösningar.

Detta kan du få hjälp med

Vi har som målsättning att vara en heltäckande partner inom bygg för privatpersoner. Bland annat så kan du få hjälp med ritningar och bygge av arkitektritade lösvirkeshus och tillbyggnader, renovering av kök och badrum inklusive VVS och el, stambyten, måleri, gjutning av grunder, värmesystem inklusive alla på marknaden förekommande typer av värmepumpar, poolinstallation och mycket mer. Kort sagt så vill vi erbjuda allt på ett och samma ställe. En trygg partner som tar hand om hela jobbet.

Allt inom bygg i Täby

Att arbeta med en byggfirma som har koll på just Täby är en stor fördel. Genom att vi främst är verksamma i Norrort så har vi goda kontakter med de leverantörer som finns här, vet vart man ska vända sig om det uppstår några frågetecken kring tillstånd eller hur man bäst löser detaljer i ett byggprojekt med mera. Vi känner till förorten så att transportvägar kan minimeras och tid sparas. Låt oss bli din byggfirma i Täby! Kontakta oss idag för att komma igång med ditt projekt.